Ochrana osobných údajov - GDPR - Záhradná Technika Martin - Jančovič - Predaj a autorizovaný servis AL-KO

Záhradná Technika

VŽDY záhradná technikadobré cenyrýchle dodanievlastný servisroky skúsenostídobre poradíoverená značka JANČOVIČ

Prejsť na obsah
Ochrana osobných údajov
1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem prepravnej spoločnosti pre doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa.
4. Vami poskytnuté osobné údaje sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, ktoré ma spracované v bezpečnostných opatreniach.
6. Kupujúci súhlasí s poskytnutím e-mailovej adresy spoločnosti Peter Jančovič – ELEKTROOPRAVY, sídlo F.Štefunku 10, 03601 Martin za účelom anonymného hodnotenia e-shopu.
7. Ak kupujúci súhlasil so spracovaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu, telefonickým kontaktovaním alebo zasielaním adresnej pošty na kontaktnú adresu.
8. Osobné údaje pre marketingové účely v rozsahu meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa a e-mailová adresu sú poskytnuté na dobu piatich rokov.
9. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.
Prevádzka: J. Kráľa 15, 036 01 Martin    
IČO: 40994350 , IČ DPH: SK1072212130
0910 / 507 107
Návrat na obsah